Koldrøget laks der har god tid.
Økologisk safran fra Spanien
Bager Mortensen fra Nexø på Bornholm, laver nogle helt fantastiske kernebidder, som han kalder dem.
Håndlavet lakrids. Det smager som lakrids gjorde i gamle dage. Deres prisvindende classic vandt guld ved Danish liquirice tate award i 2020.
Fra El Majuelo har vi en almindelig sherry eddike samt en reserva, begge af meget høj kvalitet.
Siden 1938 har Hafi fra Sverige produceret æblemost og meget andet. Vi har et bredt udvalg af deres marmelader, hvor flere af dem er økologiske.
Vi har egen import af denne skønne andalusiske ekstra jomfruoliven olie, som er lavet på Nevadillo Blanco de la Axarquia oliven.
Fra Chinata i Spanien, importerer vi en hel del olivenolie, tapenader,oliven Osv
Spansk røget paprika, sød og stærk.
Franske cookies af meget høj kvalitet, som vi har et lille udvalg af.
Fra Manna får vi tunfisk i olivenolie med citron, fanget i Atlanterhavet. Vi får ligeledes sardiner i olivenolie fra Manna, de er også fanget i Atlanterhavet.
Vores Guara mandler fra Spanien har god sødme og fedme, der giver den ristede mandel en herlig sprødhed.
Fra Olicatessen i Spanien importerer vi Olivenolie, oliven og tapenader. Har flere smagsvarianter. Blev i 2020 kåret som verdens bedste økologiske olivenolie producent.
Danmarks eneste pastafabrik. Kvaliteten tåler sammenligning med de bedste fra Italien. Dr1´s madmagazin kårede pastaen som den bedste af de testede.
Det Spanske firma Simon Coll har i bogstaveligste forstand leveret chokolade til sine kunder igennem århundrede.
Vi har et pænt lille udvalg af disse skønne biscuits.
Økologisk chokolade af virkelig god kvalitet. Summerbird bruger kun de bedste råvarer.
Hos Truffettes de France har man produceret chokolade trøfler siden 1948. Trøflerne er UTZ-certificerede.
Spanske grønne Gordal oliven med sten, sprøde og lækre.
Vi har flere varianter af Verduijn´s crackers. Vores egen favorit er deres rosmarin crackers.
Bæredygtigt vingummi af højeste kvalitet.
Boquerones fra Biscaya bugten – Det er hvide håndfileterede ansjoser med en rund smag, og en blød konsistens. Uden skind eller ben.