Receptionsmenuer.
Kan spises stående. 

 

Menu 1.

Landpate med marinerede svampe
Serranoskinke med melon helt unik smag fra regionen Avila og Segovia med melon
Hvidløgsrejer med chili
Laks med rygeost
Cesina lufttørret oksekød som er egetræsrøget i 20-25 dage
Manchegoost med mandler og appelsinmarmelade.

Pr. kuvert kr. 139,-

 

Menu 2.

Tun marineret i soja med wasabicreme
Chorizopølse med oliven
Krabbesalat i vol au vent
Andemousse med marinerede æbler
Cesina lufttørret oksekød som er egetræsrøget i 20-25 dage
Porchetta del monte, nænsomt krydret og langsomt grillet over træ i flere timer
Valdeonost med honning og nødder Chokoladekage.

Pr. kuvert kr. 169,-

Menu 3.

Røget hellefisk med cremefraiche,purløg, rødløg og tomat
Kammuslinger med basilikumspesto
Sortfodssvin, den ypperste af alle skinker med grillet artiskok
Cesina lufttørret oksekød som er egtræsrøget i 20-25 dage
Kalv vitello
Brie de meux med glaseret rødløg
Chokoladekage

Pr. kuvert kr. 199,-

Minimum 10 personer.

For bestilling
Ring venligst på 40450431 eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Aktiver venligst javascript for at indsende denne formular