Julefrokost.
 
Røget laks med appelsin og fennikel.
Reje/spinattimbale med dildcreme.
Andebryst med æble/løgkompot og hasselnødder.
Rødvinsmarineret svinekam med tranebærcreme.
Rødkålssalat med granatæble og valnødder.
Ovnbagt æble med brie og serranoskinke.
Sortfodssvin med ovnstegt padron.
Andemousse i vol-au-vent
To slags udsøgte oste med citrus marmelade og mandler.
Risalamande med kirsebærsauce.
Pris pr. kuvert 270,- kr.

Brød fra egen ovn kan tilkøbes.

 
Ring venligst på 4045 0431 eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Nytårstapas.


Laks i pandekage med urtecreme.
Torsk og mascarpone (baccala).
Asiatisk carpaccio af oksemørbrad.
Pate' med perlehøne og pistacienød.
Sortfodssvin med melon og marinerede rødløg.
Lammeculotte med timian/hvidløgsurter.
2 slags udsøgte oste med citrus marmelade og mandler.
Gateau Marcel med hindbærpure' og frugter

Pris pr. kuvert 375,- kr.

Brød fra egen ovn kan tilkøbes.


(Begge menuer kan bestilles som buffet - ved minimum 10 pers.)

Seneste tilmelding til nytårsmenu 28-12


 
Ring venligst på 4045 0431 eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.