Vi laver vores juletapas helt frem til den 30-12
Juletapas.
Røget laks med appelsin og fennikel.
Reje/spinattimbale med dildcreme.
Andebryst med æble/løgkompot og hasselnødder.
Rødvinsmarineret svinekam med tranebærcreme.
Rødkålssalat med granatæble og valnødder.
Ovnbagt æble med brie og serranoskinke.
Sortfodssvin med ovnstegt padron.
Andemousse i vol-au-vent
To slags udsøgte oste med citrus marmelade og mandler.
Risalamande med kirsebærsauce.
Pris pr. kuvert 270,- kr.
Brød fra egen ovn kan tilkøbes.
Ring venligst på 4045 0431 eller mail på info@sydensdelikatesser.dk
Vores nytårs tapas skal bestilles senest den 28-12 og kan afhentes mellem klokken 11.00 – 15.00
den 31-12.
Nytårstapas.
Laks i pandekage med urtecreme.
Torsk og mascarpone (baccala).
Asiatisk carpaccio af oksemørbrad.
Pate' med perlehøne og pistacienød.
Sortfodssvin med melon og marinerede rødløg.
Lammeculotte med timian/hvidløgsurter.
2 slags udsøgte oste med citrus marmelade og mandler.
Gateau Marcel med hindbærpure' og frugter.
Pris pr. kuvert 375,- kr.
Brød fra egen ovn kan tilkøbes.
(Begge menuer kan bestilles som buffet - ved minimum 10 pers.)
Seneste tilmelding til nytårsmenu 28-12
Ring venligst på 4045 0431 eller mail på info@sydensdelikatesser.dk
Hvis i ønsker bobler til nytårs aften. Har vi både søde og tørre cavaer.
Ønsker i noget udover det sædvanlige, skulle i prøve Agusti Torello Mata brut reserve 2019 fra Penedes en ægte perle med fine bobler.
Pris pr. flaske 179,- kr ved køb af 6 flasker 150 kr pr. flaske.
Vi har også Agusti Torello Mata cava Kripta gran reserva brut fra 2013.
Dette er den mest prisvindende cava, man forstår hvorfor når man smager den.
Pris pr flaske 599,- kr