Du er ikke forbundet. Nyhedsbrevet kan inkludere nogle brugerinformationer, så de vises måske ikke korrekt.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

 

Nyhedsbrev december 2023

 

Kære‍ ‍

 

Julen og 2024 står lige for døren. Vi er klar i butikken med gaven til ris ala manden/ værtindegaven.

 

 

Til juleanden foreslår vi rhone vine fra den sydlige del af rhone.
Chateauneuf-du-pape er et oplagt valg, men vi har også  2 andre rigtig gode forslag,som passer perfekt sammen med anden.‍‍

 

Cotes du rhone village 2021 – Domaine Duseigneur - Rhone
Biodynamisk vin lavet på de klassiske rhone druer, grenache 60-80 % afhængig af høsten.
Saftig lækker og frugtrig vin med en pæn lang afslutning.

Pris pr. flaske 139,- kr ved køb af 6 flasker 120,- kr pr. flaske.

 

 

 

Beaulieu ampore 2020 – Chateau La Selve Ardéche – Rhone.
Chateau de la Selve ligger i hjertet af smukke Ardéche. Vinhuset er både certificeret til økologisk og biodynamisk vinproduktion.
Druesammensætningen i denne utrolig frugtrige vin er 50 % Cabernet sauvignon, 25 % grenache og
20 % cinsault.0
Utrolig rund og behagelig med en skøn dybde.

Pris pr. flaske 179, - kr ved køb af 6 flasker 150,- kr pr flaske.

 

 

 

Chateauneuf du pape 2020 Catarina – Chateauveuf du Pape – Rhone.
Biodynamisk vin lavet på 60 år gamle stokke.
Elegant chateauneuf du pape lavet på 100 % grenache.
Intens næse med røde bær, man fornemmer vanilje, læder og champignon.

Pris pr. flaske 339,- kr ved køb af 6 flasker 285,- kr pr. flaske.

 ‍

 

Vi laver vores juletapas helt frem til den 30-12

Juletapas.


Røget laks med appelsin og fennikel.
Reje/spinattimbale med dildcreme.
Andebryst med æble/løgkompot og hasselnødder.
Rødvinsmarineret svinekam med tranebærcreme.
Rødkålssalat med granatæble og valnødder.
Ovnbagt æble med brie og serranoskinke.
Sortfodssvin med ovnstegt padron.
Andemousse i vol-au-vent
To slags udsøgte oste med citrus marmelade og mandler.
Risalamande med kirsebærsauce.

Pris pr. kuvert 270,- kr.

Brød fra egen ovn kan tilkøbes.
 
Ring venligst på 4045 0431 eller mail på info@sydensdelikatesser.dk

 

Vores nytårs tapas skal bestilles senest den 28-12 og kan afhentes mellem klokken 11.00 – 15.00
den 31-12.

Nytårstapas.

 

Laks i pandekage med urtecreme.
Torsk og mascarpone (baccala).
Asiatisk carpaccio af oksemørbrad.
Pate' med perlehøne og pistacienød.
Sortfodssvin med melon og marinerede rødløg.
Lammeculotte med timian/hvidløgsurter.
2 slags udsøgte oste med citrus marmelade og mandler.
Gateau Marcel med hindbærpure' og frugter.

Pris pr. kuvert 375,- kr.

 

Brød fra egen ovn kan tilkøbes.

(Begge menuer kan bestilles som buffet - ved minimum 10 pers.)

Seneste tilmelding til nytårsmenu 28-12
 
Ring venligst på 4045 0431 eller mail på info@sydensdelikatesser.dk

 

Hvis i ønsker bobler til nytårs aften. Har vi både søde og tørre cavaer.


Ønsker  i noget udover det sædvanlige, skulle i prøve Agusti Torello Mata brut reserve 2019 fra Penedes en ægte perle med fine bobler.

Pris pr. flaske 179,- kr ved køb af 6 flasker 150 kr pr. flaske.


Vi har også Agusti Torello Mata cava Kripta gran reserva brut fra 2013.
Dette er den mest prisvindende cava, man forstår hvorfor når man smager den.

Pris pr flaske 599,- kr

 

Denne mail er sendt til ‍

 

Sydens‍delikatesser.dk  |  Kontakt  |  Afmeld nyhedsbrev